Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σε ποιον να δειξουμε εμπιστοσύνη?

Γράφει ο Γ.Β. GeorgeVEE

Μπορει αυτη η και καλα κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας η όπως αλλιώς την λένε να π´ηρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλα αυτο είναι ένα γεγονός το οποίο έγινε μετα απο την δική τους αποκλειστηκα συνενοηση και συνεργασία,μεταξυ δηλαδή κομμάτων και των λεσχων χωρίς να πάρουν την εμπιστοσύνη του λαού των Ελλήνων.
Ασκει λοιπόν την εξουσία της ανενόχλητη απιο όλους και απο όλα (τα ΜΕΕ) και με την στήριξη των ευρωπαϊκών και γενικά παγκόσμιων λαμογιων. Εξαλου η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και ΕΛΕΝΧΟΥΝ πλήρως την κατάσταση.
Θα έρθει λοιπόν η εποχη των εκλογών και η ερώτηση είναι η εξής σε πιον να δείξουμε εμπιστοσύνη , αληθεια μπορει αποιος να παει κοντρα σε στοές λεσχες επιτροπές κτλ ? Όχι στα λόγια στην πράξη. Μπορει κάποιος να βάλει το καλο της ΕΛΛΑΣ πρώτα απο όλα, μπορει κάποιος απο όλους αυτούς οι οποίοι καθοντε στα έδρανα της βουλής κυρίως για τα προσωπικά τους και μόνο ωφέλη είτε αυτο ονομάζεται εξουσία είτε λόγο των οικονομικών και μόνο απολαβων. Μπορει λοιπόν, να ΑΛΛΆΞΕΙ ; Μπορει δηλαδή ένα λαμογιο να γίνει πατριώτης ; Η απάντηση είναι ΔΥΣΚΟΛΟ!
Μόνο ελάχιστες είναι οι αληθινές Φωνές μέσα στην βουλή, μόνο λίγοι είναι οι ικανοί και οι πραγγματικα άξιοι πολιτικοι, όμως σαν μονάδες γιατί μέσα στα κοματα τους χανοντε γιατί οι πλειοψηφίες είναι γαματα με κεφάλαια γραμματα
Μόνο όταν οι λίγοι αυτοί βρεθούν μαζι και ανεξάρτητα απο την ιδεολογική διάφορα η οποια υπάρχει κάνουν μαζι ένα νέο κομμα, με κύριο χαρακτηριστικό την αληθεια και την δικαιοσύνη μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει μια αλλαγη.
Αν και αυτο είναι παρα πολ´υ ΔΥΣΚΟΛΟ όλα μπορούν να γίνουν αρκει να υπάρχει θέληση.
Φυσικα η αλλαγη κάποια στιγμη θα έρθει απο έξω απο το διαφορετικό απο κάποιους άλλους Ελλην οι οποίοι είναι έξω όχι απο τα συνορα αλλα έξω απο την στρατοσφαιρα.

Εσσεται Ημαρ Ελλην

1 σχόλιο: