Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τι παίζεται?

Μετα λοιπόν απο την πτώση της προβληματικοτατης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και με την δημιουργεια της κυβέρνησης Εθνικής σωτηρίας όπως την ονόμασαν το σκηνικό αλλαξε, όλα ηρέμησαν και πλέον επικρατεί η γαλήνη.
Αυτο συμβαίνει γιατί απλά όλα τα μεγάλα συμφέροντα και όλα τα μεγάλα κόμματα είναι πλέον μαζι απο την ίδια μεριά, οπότε ποιος να ξεσηκωθεί εναντίων ποιου. Αυτο το οποίο έγινε στην Ελλάδα είναι μια δοκιμή για αυτο το οποίο προκειτε να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή την Παγκόσμια κυβέρνηση.
Έτσι θέλουν λοιπον να πιστέψουμε καποιοι ότι τα πράγματα είναι οκ με την νέα κυβέρνηση ότι μπήκε το νερό στο αυλάκι και ότι η Ελλάδα και θα παραμηνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Εύρω. Με αλλα λόγια ότι η λύση βρέθηκε η θα βρεθεί απο την κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας.
Όμως όπως είναι γνωστό μετα απο την ηρεμία και την γαλήνη έρχεται η τρικυμία, η τρικυμία της παγκόσμιας κυβέρνησης υπο την εξουσία των μεγάλων συμφερόντων και των μεγάλων στοων η λεσχων.Όταν αυτη σχηματιστεί θα ακολουθηση και η άνοδος της άλλης φυλής. Η γνωστή φυλή του υπεδάφους, οι Υποχθονια φυλή την οποια θα μας την παρουσιάσουν ως κάποιο εξωγηινο είδος το οποίο ήρθε στην Γαια με φιλικές διαθέσεις.
Όμως Έλληνες μαζι με την τρικημια έρχεται και η καταιγίδα, και η καταιγίδα ως γνωστόν φερνει και κεραυνούς και οι κεραυνοι θα τους πονεσουνε αρκετα αυτήν την φορα.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου