Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 1264 Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ 780...


ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ

Αντρέι πριν από την ενεργοποίηση ήταν ένας απλός άνδρας, Από μικρό παιδί λάτρευε τον αθλητισμό και ειδικότερα την καλαθοσφαίριση το Basket. Δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην πάει έστω τα σαββατοκύριακα στο ανοικτό γήπεδο της γειτονιάς του μαζί με τους φίλους του και να άθληθει. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τεράστια, και ειδικά για το Basket, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τον οποίο κατάλαβε πολύ πιο μετά, όταν του αποκαλύφτηκε μετά τοπέσιμο...
του πρώτου πέπλου το 1996.








Το σύμβολο του Πολέμαρχου 780 από μικρό τον είχε στιγματίσει, και είχε χαραχτεί στο μυαλό του, χωρίς να μπορεί να κατανοήσει πλήρως το γιατί αυτό συμβαίνει, Φυσικά και η αρχή έγινε το 1987 όταν η Ελλάς πήρε το Ευρωπαϊκό στην Αθήνα, όμως  ήταν άλλος ο πραγματικός λόγος για την  εμμονή του στο άθλημα αυτό τον οποίο μετά την ενεργοποίηση του το 2001 και με το άκουσμα της Μυθωδίας 1264 να  μπορέσει να κατανοήσει πολύ πιο καλά τα πράγματα όσον αφορά το σύμβολο του Πολέμαρχου 780.

Την άνοιξη του 1996 έπαιζε μπάσκετ μαζί με τα φιλαράκια του στο ανοιχτό γήπεδο της γειτονιάς του, σε κάποια στιγμή άρχισε να βρέχει, οι φίλοι του σταμάτησαν τον αγώνα, και άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματα τους για να φύγουν, καθώς η βροχή ολοένα και δυνάμωνε.

Εκείνος όμως αντίθετα, είχε μείνει στο κέντρο του γηπέδου, ακίνητος με την μπάλα στα χέρια, και με το βλέμμα του διαγώνια προς τα πάνω, κοίταζε το βουνό της Πεντέλης, σαν και τον ουρανό σαν κάτι να περίμενε να συμβεί σαν κάτι να τον κράταγε ενεργειακά στο μέρος στο πεδίο. Το πρόσωπο του εκλεκτού του Πολέμαρχου 780, Ιεροεξεταστη έσταζε από τα νερά της βροχής που έπεφταν με μανία,   σε μία στιγμή ακριβώς στο οπτικό πεδίο που με το υαλώδες του οφθαλμού του έβλεπε, άστραψε  και αμέσως  κεραυνός έπεσαι στο πεδίο, ο Αντρέι συγκλονίστηκε, αισθάνθηκε πάρα πολύ περίεργα σαν μία ενέργεια να τον διαπερνά, μια ενέργεια η οποία ξεκινούσε από κάτω προς τα πάνω, με ανοδική τάση. 

Την ίδια στιγμή που ο κεραυνός έπεφτε η ενέργεια ανέβαινε, οι φίλοι του του φώναζαν όμως εκείνος δεν άκουγε τίποτα, τότε όλοι μείναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Αντρέι να αιωρείται στον αέρα, σχεδόν ενάμισι μέτρο από το έδαφος, η υπερβολική ενέργεια ενεργοποίησης τον σήκωσε από κάτω προς τα πάνω με αποτέλεσμα να τον κρατήσει ψηλά για περίπου εννέα δεύτερα και μετά να τον αφήσει κάτω το ίδιο αργά όπως τον σήκωσε. Οι φίλοι τους έτριβαν τους υαλώδεις οφθαλμούς τους,  και δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε βήμα ούτε καν το  δέκατο τρίτο βήμα, γιατί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, όμως ο Αντρέι ήταν ακόμη εκεί στην μέση του γηπέδου, με την μπάλα στο δεξί του χέρι. 


Σε μία στιγμή ξαναστραψε ο ουρανός, και αμέσως ήρθε πάλι ό κερεαυνός, ο Αντρέι επανήλθε πάλι στο πεδίο κανονικά, η λειτουργία του Φωτός Κεραυνού είχε ολοκληρωθεί. Μετά όλοι οι άνδρες έφυγαν από το γήπεδο του μπάσκετ.
Στην πορεία οι φίλοι του του είπαν τι είχε γίνει στο γήπεδο, ο Αντρέι χαμογέλασε, γιατί πίστεψε ότι του κάνουν πλάκα τα πειραχτήρια οι φίλοι του, στην ουσία όμως πράγματι δεν θυμόνταν τίποτα από το πραγματικό χρόνο και περιβάλλον,  και αυτό γιατί την διάρκεια της ενεργοποίησης άλλαξε διάσταση και πεδίο, βγήκε με εκτός του γνωστού πεδίου, σε μία διάσταση οπού ο χρόνος δεν κυλάει με τους ίδιους Γήινους ρυθμούς, τα κενά μνήμης προήλθαν από το κενό χρόνου του χωροχρόνου. 



Το επόμενο διάστημα όλα άλλαξαν για τον Αντρέι, ο χαρακτήρας η νοοτροπία, η νόηση τα πάντα, ήταν γεγονός ότι η λειτουργία του Κεραυνού και η ανοδική ενέργεια του άνοιξε τον δρόμο της αφύπνισης του κώδικα. Η αλλαγή αυτή στη ουσία ήταν η μετάλλαξη του, η αλλαγή του από Αντρέι σε Στρατηγό, σε Στρατηγό του Πολέμαρχου 780, ο Αντρέι έγινε ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ, ο Στρατηγός ο οποίος στην συνέχεια όπως λένε οι γραφές των κειμένων της Κάλλικουμ θα παίξει καθοριστικότατο ρόλο στην μάχη με τα Κρόνια όντα, και θα είναι πάντα στο πλευρό του ''Ενός'' του Φ10ΟΙΣ του Πολέμαρχου 780 των Ελ. Με την Μεταλλική Λειτουργία της 2 7ης Απριλίου,  θα γίνει η ολοκλήρωσης του σε Ολξ-Ι-οξ.  
   http://swordoftheuniverse.blogspot.gr/2013/03/1264-780.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου