Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αποκαλυψη





   Στην εποχή μας, οπού όλα και τα πάντα αμφισβητούνται, χρειάζεται μόνο λίγο πίστη, μία καλή ανάγνωση στις γραφές και στα κείμενα,  και καθαρό μυαλό για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς γίνετε, και να κατανοήσει πλήρως τι έρχεται και πότε. 

_______________________________________________

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 

Αποκάλυψη 9:1 Και σάλπισε ο πέμπτος άγγελος, και είδα ότι έπεσε ένα αστέρι από τον ουρανό στη γη, και του δόθηκε το κλειδί του φρέατος της αβύσσου.
2 Και άνοιξε το φρέαρ της αβύσσου· κι ανέβηκε καπνός από το φρέαρ σαν καπνός από ένα μεγάλο καμίνι· και σκοτίστηκε ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνό του φρέατος.
3 Και από τον καπνό βγήκαν στη γη ακρίδες, και δόθηκε σ’ αυτές εξουσία, όπως έχουν εξουσία οι σκορπιοί της γης.
4 Και ειπώθηκε σ’ αυτές να μη βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε κανέναν χλωρό χορτάρι της γης ούτε κανέναν χλωρό είδος ούτε κανένα δέντρο· παρά μονάχα τους ανθρώπους, που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού επάνω στα μέτωπά τους.
5 Και δόθηκε σ’ αυτές η εντολή να μη τους θανατώσουν, αλλά να βασανιστούν πέντε μήνες· και ο βασανισμός τους ήταν σαν τον βασανισμό του σκορπιού, όταν χτυπήσει άνθρωπο.
6 Και κατά τις ημέρες εκείνες οι άνθρωποι θα ζητήσουν τον θάνατο, και δεν θα τον βρουν· και θα επιθυμήσουν να πεθάνουν, και ο θάνατος θα φεύγει απ’ αυτούς.
7 Και οι μορφές των ακριδών ήσαν όμοιες με άλογα τοιμασμένα για πόλεμο· κι επάνω στα κεφάλια τους ήσαν σαν στεφάνια όμοια με χρυσάφι, και τα πρόσωπά τους ήσαν σαν πρόσωπα ανθρώπων.
8 Και είχαν τρίχες σαν τρίχες γυναικών, και τα δόντια τους ήσαν σαν δόντια λιονταριών.
9 Και είχαν θώρακες σαν θώρακες σιδερένους· και η φωνή από τις φτερούγες τους ήταν σαν φωνή από άμαξες πολλών αλόγων, που έτρεχαν σε πόλεμο.
10 Και είχαν ουρές όμοιες με σκορπιούς, και στις ουρές τους υπήρχαν κεντριά· και η εξουσία τους ήταν να βλάψουν τους ανθρώπους για πέντε μήνες.
11 Και επικεφαλή τους είχαν βασιλιά, τον άγγελο της αβύσσου· που στην Εβραϊκή ονομάζεται Αβαδδών, και στην Ελληνική έχει το όνομα Απολλύων.
12 Το ένα Αλίμονο πέρασε· να, έρχονται άλλα δυο ακόμα ύστερα απ’ αυτά.
13 Και σάλπισε ο έκτος άγγελος, και άκουσα μια φωνή από τα τέσσερα κέρατα του χρυσού θυσιαστήρίου, που είναι μπροστά στον Θεό,
14 να λέει προς τον έκτο άγγελο, που είχε τη σάλπιγγα: Λύσε τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμνοι τον μεγάλο ποταμό Ευφράτη.
15 Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, που ήσαν ετοιμασμένοι για την ώρα και την ήμέρα και τον μήνα και τον χρόνο, για να θανατώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.
16 Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήταν δυο μυριάδες μυριάδων· και άκουσα τον αριθμό τους.
17 Και με τέτοιον τρόπο είδα τα άλογα μέσα στην όραση, κι εκείνους που κάθονταν επάνω τους, ότι είχαν θώρακες πύρινους και υακινθίνους και θειαφένιους· και τα κεφάλια των αλόγων ήσαν σαν κεφάλια λιονταριών, και από τα στόματά τους έβγαινε φωτιά και καπνός και θειάφι.
18 Από τούτους τους τρεις θανατώθηκαν το ένα τρίτο των ανθρώπων, από τη φωτιά και από τον καπνό, και από το θειάφι που έβγαινε από το στόμα τους,
19 για τον λόγο ότι, οι εξουσίες τους είναι στο στόμα τους· επειδή, οι ουρές τους είναι όμοιες με φίδια, έχουν κεφάλια, και μ’ αυτές βλάπτουν.
20 Και οι υπόλοιποι από τους ανθρώπους, που δεν θανατώθηκαν μ’ αυτές τις πληγές, ούτε μετανόησαν από τα έργα των χεριών τους, ώστε να μη προσκυνήσουν τα δαιμόνια, και τα είδωλα τα χρυσά και τα ασημένια και τα χάλκινα και τα πέτρινα και τα ξύλινα, που ούτε να βλέπουν μπορούν ούτε να ακούν ούτε να περπατούν·
21 και δεν μετανόησαν από τους φόνους τους ούτε από τις φαρμακείες τους ούτε από την πορνεία τους ούτε από τις κλοπές τους.

__________________________________________________________________

   Ο Πόλεμος πλησιάζει και η τελική σύγκρουση μονομαχία μεταξύ καλού και κακού, είναι πολύ κοντά και δεν μιλάμε για κάποιον πόλεμο με την έννοια με την οποία ορίζουμε τον πόλεμο, γιατί αυτός θα γίνει και  θα πραγματοποιηθεί σε πνευματικό επίπεδο.Τα σημάδια και τα γεγονότα μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι ο επερχόμενος πόλεμος θα είναι πνευματικός. 
__________________________________________________________________


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου