Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ
Γραφεί ο : Γ.Β. GeorgeVee  

Ελληνες  Εσσεται ήμαρ …
Η Ελλάδα , το Ελληνικό έθνος περνάει την πιο δύσκολη περίοδο . Η αίτια για την οποία οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο , είναι τα Λαμόγια . Λαμόγια είναι όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν σκοπό τους την δημιουργία ενός ψεύτικου κόσμου μέσα στον οποίο εκείνοι θα κάνουν όλο το παιχνίδι  σε θέματα εξουσίας  και γενικά .Εδώ λοιπόν και πάρα πολύ καιρο το κατάφεραν , και πραγματοποίησαν  τα σχέδια τους .


Τι άλλο παίχτηκε όμως ., όπως συμβαίνει και στον βυθό της θάλασσας ,εκεί οπού το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό , έτσι ακριβώς γίνετε και με τα Λαμόγια της στεριάς . Τα δικά μας μικρά Λαμόγια , ανήμπορα  μπροστά στα μεγάλα Λαμόγια του πλανήτη , βρέθηκαν μπροστά σε ένα αδιέξοδο , και αιφνιδιάστηκαν  και τα ίδια . Με λίγα λόγια μπροστά στο κέρδος , δέχτηκαν να προδώσουν και να ξεπουλήσουν  τόσο την Πατρίδα , όσο και το Ελληνικό Έθνος   και τους Ελλην γενικότερα .
Όλοι αυτοί , όλα τα Λαμόγια εντός και εκτός Ελλάδος  δεν υπολόγισαν κάτι σημαντικότατο όμως . Ο Έλληνας είναι πολύ πιο ισχυρός όταν απειληθεί, ο Έλληνας είναι ο φόβος και ο τρόμος των Λαμογίων , ιδικά των εξωτερικών Λαμογιών , και ήδη μεγάλο μέρος του   λαού είναι πλέον αφυπνισμένο , και αποφασισμένο , και δεν θα ξαναμπεί στον ψεύτικο και κατευθυνόμενο  κόσμο τους , στο στημένο παιχνίδι τους . Οι αγανακτισμένοι στην Ελλάδα  μετατράπηκαν  σε αποφασισμένοι . Και είναι πανέτοιμοι για πόλεμο με τα Λαμόγια .

Σύντομα με τον ερχομό των φίλων μας  -)-(-  θα γίνει
η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛ-ΛΑΣ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου